De therapeut

Ik ben Herman Brouwer, Masseur, Shiatsu- en Energetisch therapeut. Per 1 januari 2019 heb ik mijn praktijk, FrijeHerman Brouwer Fûgel, aan huis op een prachtige lokatie aan de Famylje Leverstrjitte 11 in Sneek.

Lichamelijke en psychische klachten behandel ik vanuit de overtuiging dat lichaam en geest één geheel vormen.

Veel mensen leven met klachten die niet gemakkelijk te behandelen zijn zoals chronische rugpijn, uitstralende pijn in arm of been, schouder- en nekklachten, whiplash, migraine, enz. In sommige gevallen zijn er middelen waarmee de pijn kan worden bestreden. Vaak kunnen deze middelen de oorzaak niet wegnemen, waardoor de klacht steeds terugkomt.

Voor bovengenoemde klachten, maar ook andere klachten kunt u bij Frije Fûgel terecht. Ik ben opgeleid om verder te kijken dan de klacht alleen en de oorzaak op te sporen en aan te pakken. Al mijn behandelingen activeren en stimuleren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Mensen die onvoldoende baat hadden bij andere behandelmethodes, hebben vaak goede resultaten bij mijn behandelingen.  

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te behandelen. Ik wil helpen de pijn te verlichten en lichamelijke klachten op te lossen.

Visie

Op een persoonlijke en betrokken manier mensen (opnieuw) kennis laten maken met hun lichaam en het zelfgenezend vermogen dat ieder mens heeft. De behandelingen helpen je fysiek, emotioneel, mentaal en psychisch beter te voelen en te luisteren naar je lichaam. Je lichaam kan veel meer dan de meeste mensen denken.  Je gaat je sterker, fitter en meer ontspannen voelen.

Het is mogelijk om bepaalde behandelingen (deels) vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar, dit is uiteraard afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent.

Interesse in een behandeling?Je kunt online je afspraak inplannen. Of bel naar 06 – 134 67 018 of mail naar info@frijefugel.nl voor het maken van een afspraak.